OMG! Mit første STRIPSHOW - DM STRIP 2012

VIND 2 stk. billetter til JLO koncerten af Sy Lee!

 

ContestJLO

Foto: PRIVAT (dette billede er til privat brug og har ikke noget at gøre med sponsoren)

Jeg er en HUGE JLO fan, og nu sidder jeg med 2 ekstra billetter, som jeg vil forære til en af Jer derude!

Jeg har glædet mig så meget til den her koncert! Jeg var til hendes koncert, hvor det var en due koncert – først optrådte Enrique Iglesias, den sidste halvanden time var med selve JLO. Det var her i sommers i Californien, og jeg kan kun sige WHAT A SHOW, de begge to gav! Hun gav et brag af et show! LOVE IT! Jeg tænkte WOOOOW! Jeg har købt billetten til hendes koncert her i DK for hundred år siden, og nu har jeg valgt, at mine fans skal have muligheden for at blive forkælet af mig! :)

Jeg har selv oprettet en konkurrence på FB, så to af Jer derude kommer til at opleve hendes koncert ligesom mig ;)

Du har muligheden for at vinde ved at deltage i en simpel konkurrence:

Upload et billede og få flest LIKES og vind 2 billetter til JLO koncerten! Så simpelt er det! Tryk på og deltag nu! Ikke mange dage tilbage til konkurrencen slutter, og den er lige begyndt! ;)

DELTAG: http://j.mp/RLiOA2 eller https://www.facebook.com/sylee.dk?sk=app_126923257413613

NB!

VINDEREN BLIVER OFFENTLIGGJORT OM FÅ DAGE PÅ MIN FB-SIDE: Gå ind på min side forneden og tryk ‘synes godt om’ og bliv automatisk opdateret med de nyeste og nemmeste konkurrencer med FEDE PRÆMIER ever!
min FB-side: www.facebook.com/sylee.dk

HELD OG LYKKE! :)

*ALTID DET BEDSTE TIL MINE FANS!* <3

XOXO // SY LEE

2 kommentarer

 • Sy Lee

  KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN ER FUNDET! HJERTELIG TILLYKKE OG GO’ KONCERT!
  MYSS MYSS // SY LEE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie

  Wow! Tusind tak! Jeg er virkelig glad for at jeg har vundet. Jeg har ikke været til en rigtig koncert før, så dette er min allerførste. Jeg er virkelig glad! & jeg er glad for at denne side ikke er fup, som nogle andre plejer at være. Så jeg synes at alle skulle like Sy Lees fan side. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG! Mit første STRIPSHOW - DM STRIP 2012