Mere forkælelse til mine fans! CHRIS BROWN - Kommende konkurrence!

VIND 2 stk. billetter til CHRIS BROWN koncert af Sy Lee!

Kære dejlige fans! <3

Så har jeg endnu en konkurrence til Jer! Og den her gang blir den ligeså god som den sidste og endnu nemmere for Jer ;)

cats - Kopi

Så kommer Chris Brown til DK igen, og jeg kan bare ikke vente! Jeg var med til den sidste, og jeg må sige han gav a real dance show! Det var sååååååååååååå fedt og han saaaang fantastisk LIVE! Hans dance crew og ham selv var  incredible! Hans moves var stunning! Jeg ønsker jeg ku danse sådan haha.. Nu gir jeg to heldige personer derude til at opleve ham live!

Jeg udlodder 1 vinder igen, som får 2 billetter til hans koncert her d. 14. nov. i Forum! I skal blot efterlade en kommentar på dette link og få Jeres venner til at ‘like’ Jeres kommentar: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368334989920365&set=pb.144756118944921.-2207520000.1351531904&type=3&theater

Personen der får flest likes på sin kommentar vinder! Så simpelt er det!

NB! KUN FANS KAN DELTAGE (der bliver tjekket op på om vedkommende er fan og har liket: www.facebook.com/sylee.dk

HELD OG LYKKE! :)

XOXO // SY LEE

*ALTID DET BEDSTE TIL MINE FANS!* <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere forkælelse til mine fans! CHRIS BROWN - Kommende konkurrence!