Sandheden om min guldhalskæde i Fristet

‘Fra ukendt til forbillede’ – Et personligt indlæg til mine fans

Det er så underligt at tænke tilbage på tiden før jeg var med i realityprogrammet ”Fristet – hvor langt vil du gå.” Det hele er bare gået så stærkt, og der er sket kæmpe forandringer i mit liv.

1F505480AFD5856ED62507A728BBA - Kopi (2)

Foto: TV3

Egentlig meldte jeg mig bare til programmet for at få en fed oplevelse, og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville gøre så stort et indtryk på folk. Men da jeg vendte hjem til DK, tog danskerne imod mig med åbne arme, og jeg fik konstant at vide af fans og fremmede, at jeg havde hævet underholdningsværdien af reality-tv betydeligt, at de aldrig før havde set en så unik person på tv før og vigtigst af alt, at de så mig som et kæmpe forbillede. Det blev jeg naturligvis meget smigret over at få at vide, men egentlig forstod jeg det ikke rigtig, for det eneste jeg havde gjort var jo bare at være mig selv i villaen. Jeg glemte hurtigt alt om kameraerne under programmet og lod min personlighed folde sig ud til fulde og gav således også følelserne frit spil.

Det resulterede bl.a. i, at jeg brød sammen flere gange, som mange sikkert husker, men også, at jeg fik mulighed for at udforske mig selv i forhold til min seksualitet og lytte til mit indre for første gang uden at blive påvirket af venner og familie, der konstant mindede mig om, at det jeg følte indeni var dybt forkert og imod min religion. Jeg gennemgik med andre ord en personlig udvikling i forhold til min seksualitet under programmet, hvilket jo i sig selv er yderst grænseoverskridende, i hvert fald for mig, men jeg fortryder intet i dag. Jeg er så glad for min oplevelse og jeg er blevet så meget rigere, selvom jeg ikke vandt finalen.

Nu har jeg så været med i det nye realityprogram ”Divaer i Junglen,” og jeg havde også her kæmpe stor opbakning fra mine dejlige og forventningsfulde fans, der alle håbede på, at det var mig, der løb med titlen som Junglens Sejeste Diva. Jeg måtte desværre skuffe dem, igen. Jeg har åbenbart ikke held i spil, men måske i kærlighed engang, hvem ved? Én ting er imidlertid sikkert: støtte og opbakning, det har jeg. Jeg har tilsammen over 10.000 fans på min fanside og facebook-profil og folk strømmer stadig til. Jeg fatter det ganske enkelt ikke! Men jeg er så taknemmelig for hver og en af dem og kan ikke takke dem nok for de dejlige fanbreve og beskeder de sender til mig hele tiden! De går lige i hjertet, og jeg er så smigret over, at så mange af dem ser mig som et forbillede. Ja, nogle af dem fortæller endda, at jeg er deres idol, og det er sådanne tilkendegivelser, der får mig til at føle, at min optræden på tv har været det hele værd og på ingen måde forgæves. Disse ord forpligter, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at leve op til dem og ikke skuffe mine fans.

Jeg tror mange ser mig som et forbillede, fordi jeg er en unik og kantet person, som tør at stå ved den jeg er og er fuldstændig ligeglad med, hvad folk siger og tænker om mig. Derfor er jeg er så utrolig stolt over, at jeg også har inspireret og stadig inspirerer andre til at være sig selv, for selvom man er anderledes skal man accepteres. Der bør og SKAL være plads til alle. Jeg er jo som sagt selv anderledes, og har aldrig lagt skjul på det, og det vil jeg kæmpe for, at andre heller ikke skal. Netop derfor skrev jeg sangen ”Vær Dig Selv.”Jeg ville igennem med det budskab, for jeg har det indtryk, at mange unge i dag kæmper med at blive accepteret, fordi de er andeledes, og det knuser virkelig mit hjerte. Der skal være plads til forskellighed og man skal have lov til at være unik og skille sig ud! Hvorfor bare være som de andre?! Det kunne mine fans se i mig, og se hvad det har ført til.

Jeg elsker Jer alle sammen! Og tusind tak fordi I gjorde plads til mig på tv, hvor jeg har fået lov til at folde min personlighed ud og vise, hvem jeg er. Uden Jer var jeg ingenting! Husk at være Jer selv <3

LOVE YOU <3

XOXO // SY LEE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om min guldhalskæde i Fristet