Mit nyeste fund! Sack It! :)

Sandheden om min guldhalskæde i Fristet

Jeg har kæmpet for at få min guldhalskæde tilbage

 Uge_11_program_44_Finale-008562

Foto af Anders Wickström/TV3

Der er stadig en del af Jer, der undrer over, hvorfor jeg stadig har min guldhalskæde på i dag, når jeg har givet afkald på den ”Fristet”. Lige en hurtig opfriskning på hvad der skete under Fristet, så gav jeg afkald på min guldhalskæde for at komme i finalen. Den havde en værdi på 25.000 kr, så mit hold kunne få disse penge og dermed havde jeg den afgørende rolle om vi kom i finalen eller ej. Desværre gav jeg afkald på den, og kom heller ikke i finalen. Jeg var sønderknust og jeg kunne se i de andres øjnene, at de havde glæde efter 12 uger i villaen og vi endelig kunne kom i finalen resulterede i vi ikke gjorde. BOMMERT!

Uge_11_program_44_Finale-008558

Foto af Anders Wickström/TV3

Jeg havde regnet med, at jeg aldrig ville få den at se igen i mit liv! At den vil være GONE EVER! Det tog noget tid for at komme over episoden, og det havde været en hård omgang, da halskæden på en måde repræsenterede mig og min religion. Få uger efter finalen fik jeg at vide fra de andre fra Fristet, at vores ting kom på auktion. Jeg kunne ikke tro det! Jeg troede ikke på mine egne ører! Jeg skyndte mig at tjekke det ud og var i chok over det! Der var halskæden på auktion på hjemmesiden www.swapspot.dk, hvor pengene gik til velgørenhed ”Røde Kors”. Jeg ringede til produktionen med det samme, og jeg var totalt oprørt over det, men min eneste mulighed for at få den tilbage var at jeg selv gik ind og bød på den!

Det havde været en hård omgang at få den tilbage! Jeg valgte at byde på den den sidste dag på auktionen i håb om at ingen ville byde efter mig. Men nej, sådan foregik det ikke! Flere blev ved med at byde over! Der var også en del´, der skrev at de ville byde den tilbage til mig, og jeg var så rørt over det. Tusind tak til Jer, der har støttet mig i at få den tilbage! Men jeg tænkte, nu hvor jeg selv havde givet afkald på den, må jeg selv døje med sagen. Jeg måtte overbvise en byder om, at jeg var den rigtige Sy Lee, så jeg ringede vedkommende op, og så endte med at jeg blev den sidste byder! Åh en kamp at få den tilbage!

Det var sådan det hele stod til med min guldhalskæde! Og endnu engang tusind tak for dem, der har kæmpet for mig under denne auktion. Det betyder utrolig meget, at der er folk der vil hjælpe! Og også tusind tak til Jer, der har oprejst denne tvivl om halskæden. Håber jeg har belyst Jeres fortvivelse :)

min halskæde

Foto: Privat / Jeg er ude og fejre min halskæde med min BFF, Rune. På billedet har jeg lige afhentet min halskæde.

De varmeste hilsner herfra!
// Sy Lee

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nyeste fund! Sack It! :)