Mine favoritter inden for body lotion

Yay! Jeg har fået mit Natholdet-krus!:D

Yay! Jeg har fået mit Natholdet-krus!

SAM_0971

Foto: Mig selv (Privat)

Jeg elsker at se Natholdet med Anders Breinholt og opleve de forskellige, spændende gæster, der kommer ind! Jeg synes, det er god underholdning! Takket være TV3s tilladelse, fik jeg lov til at deltage i Natholdets Julespecial i december 2011 som special guest med Mikael Bertelsen. Det var en oplevelse, som jeg aldrig glemmer! Han er så herlig!

Jeg har altid ønsket mig at eje en af de eftertragtede Natholdet-krus. Alle de gæster der optræder i Natholdet får altid et krus med hjem. Jeg glemte alt om de krus under optagelsen derude, men de var så søde, at de sendte det hjem til mig noget tid efter, så nu har jeg endelig fået mit helt eget krus! Jeg er så glad for det hehe.. Jeg vil bare dele min glæde med Jer!:) Sy Lee is soooo happy today! I’m sending lots of love til Jer alle derude!smiley

*Lots of kisses and hugs // Sy Lee*

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter inden for body lotion