Sy Lee & Gustav - Gustav gør mig forlegen!

Mine favoritter inden for body lotion

I LOVE VICTORIA’S SECRET!

Ja, det er de færreste fyre, der kender til deres produkter, men det gør jeg, og jeg har ikke noget imod at dele min viden om dem med Jer:) Der er bl.a. to af Victoria’s Secretcremer, som jeg er helt vild med, og som jeg gerne vil anbefale Jer! De dufter vidunderligt begge to! Jeg fik dem som gave engang, og siden har jeg ikke kunnet lade være med at købe dem igen og igen. Alle kan bruge dem bla. fordi duften af jordbær, champagne, grape og abrikos kan anvendes af begge køn – lidt ligesom Body Shop-produkterne med frugtduft.

SAM_0380

Den ene creme er en body lotion, som hedder ‘Sweet Temptation.’ Den indeholder abrikos, grapefrugt og liljer. Den dufter helt fantastisk! Og ikke nok med det, så giver den enormt meget fugt til din hud. Huden absorberer den hurtigt og bliver ikke fedtet. Enhver der prøver den, vil forelske sig i den og købe den igen og igen, ligesom mig, er jeg sikker på. Den fungerer iøvrigt både som hånd- og body lotion.

Den anden er en body butter, der hedder ‘Strawberries and Champagne,’ som jeg heller ikke kan undvære! Jeg hader tør hud, især på benene, knæene og albuerne og lige nøjagtig de steder er den her body butter fantastisk, da den indeholder utroligt meget fugt og er dejlig fed. Det gode ved denne creme er, at den absorberes hurtig af huden uden man føler sig fedtet. Den er så dejlig efter et varmt bad, da ens hud har tendens til at blive tør efter kontakt med varmt vand. Desuden dufter den himmelsk! Den indeholder både jordbær og champagne, så det kan jo ikke være mere luxurious! I simply love it! Begge cremer dufter så godt, at du i princippet ikke engang behøver at bruge parfume bagefter!smiley

Disse Victoria’s Secret produkter fås på siden her: http://www.victoriassecret.com/beauty

NB! Dette er ingen reklame – jeg poster kun det, som jeg selv bruger penge på og anbefaler fra hjertet af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy Lee & Gustav - Gustav gør mig forlegen!