Ja, jeg elsker Rune - vi er hinandens klippe og soulmates

Jeg er med i Natholdets Julespecial på TV2

En dag ringede TV2 og sagde, at Mikael Bertelsen ville have mig med i Natholdet som gæst! Og jeg tænkte, det er løøøøgn! Jeg var soooo excited, men jeg skulle afvente tilladelse fra TV3, da jeg er under deres kontrakt. Desværre sagde TV3 nej, da de ikke ville have, at jeg skulle optræde på andre kanaler.

Efter halvanden uge ringede TV2 igen og sagde, at de ikke kunne forstå TV3s valg og ville kæmpe for, at jeg kunne komme med. Efter en lang række samtaler overtalte de endelig TV3s direktør til at lade mig optræde i Natholdets Julespecial istedet for.

Det var selve Mikael Bertelsen, der personligt ville have mig med i showet, hvilket var en stor ære for mig. Desværre var deres julespecial en noget kort udgave. Men det var sjovt at være med og møde folket bag Natholdet. En sjov optagelse og en god dag!

Her er klippet fra Natholdets Julespecial smiley

1 kommentar

  • Hm … (kom lige hurtigt pe5 biloebtekit), jeg har flere gange ske5ret ned, men allerede nu er det vist begyndt at “ge5 i stykker” – altse5 aftalen.I hvert fald se5 er Internettet der stadig, men min mor bliver pissesur, hvis hun opdager, at jeg bruger det. Vil i hvertfald, efter egen vilje, ve6re offline i et par uger, tror jeg.Damn you, Eagle!Hans Peter: Skal se, hvad jeg kan gf8re. Ses til CNP3 :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg elsker Rune - vi er hinandens klippe og soulmates