Jeg er med i Natholdets Julespecial på TV2

Endnu et nyt reality-program med mig på TV3

Så kommer der endnu et spændende nyt reality-program – “Divaer i Junglen” sæson 1! Gæt hvem der skal være med! Jeg har været i tvivl om jeg ville deltage i lang tid, men TV3 overtalte mig i sidste ende, og jaaa så skal jeg lave tv igen. Jeg ville egentlig gerne væk fra det og lave noget helt andet, men det nye program lød meget spændende og interessant. Jeg tænkte, at jeg om ikke andet ville få en fed oplevelse ud af det og lære nogle nye spændende mennesker at kende.

Vi er en vanvittig sammensætning af 10 vidt forskellige reality-personligheder med masser af attitude, som bliver kastet ud i junglen in the middle of nowhere og skal klare os selv! Vores tålmodighed vil virkelig blive sat på prøve og vi vil utvivlsomt blive udfordret til det yderste gennem dyster, konkurrencer og meget andet. Det bliver ikke nemt, og det kommer til at blive crazy for mig! Jeg er spændt, men samtidig også megaaaa nervøs for hvad junglen gemmer på af overraskelser!

Jeg glæder mig til at komme væk fra Danmark endnu engang og møde nye interessante mennesker! Jeg håber, at det som jeg har kastet mig ud i denne gang er, som jeg forventer det er. Jeg forventer, at vi får det sjovt, at det bliver hårdt og, at vi kommer til at opleve nogle rigtig fede ting i junglen!

org_261552_1_jpg_crop_display

Foto af Lars E/TV3

http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=19794

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er med i Natholdets Julespecial på TV2