Jeg gjorde alt for at komme i finalen!

Hvad jeg er til

Uge_8_Mandag_program_29_fest-007055
Her forklarer jeg og fortæller om min seksualitet. Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg ville opføre mig som jeg gjorde på tv foran hele DK! Jeg kunne være mig selv og udfoldede mine nyfundne sider. Min seksualitet har gennemgået en lang og hård proces, og jeg er glad for hvordan tingene har udviklet sig i dag. Der er stadig meget, der skal udforskes, mange spørgsmål der skal besvares og ikke mindst mange ting, der skal læres her i livet, og jeg er langt fra færdig endnu!

Her er artiklen fra Starlounge MSN:

FRISTET-DELTAGEREN FORTÆLLER NU SANDHEDEN OM SIN SEKSUALITET
– Jeg havde ligesom muligheden for at være mig selv dernede. Jeg glemte lidt de ting, jeg normalt står for herhjemme.
Sådan lægger Sy Lee ud med at forklare over for Starlounge, hvorfor han i TV3’s reality-show Fristet valgte at lægge kortene på bordet og erkende, at han ikke er heteroseksuel, men også tiltrukket af sit eget køn.
– Jeg mødte nogle fantastiske mennesker. Jeg havde aldrig nogensinde troet, jeg ville sige sådan noget på tv. Men når man er inde i sådan et program og man er lukket ude for omverdenen, og der kun er os, glemmer man de der gamle, typiske traditioner og kulturen. Jeg havde ikke kontakt til min familie og mine venner. Man fokuserer kun på de mennesker, man er sammen med i villaen (i Alanya, Tyrkiet, hvor Fristet blev optaget i sommer, red.).
Selv om det langt fra kom som et chok for de andre deltagere i programmet, da Sy Lee åbnede op over for dem og fortalte, at han havde fundet ud af, at han ikke er heteroseksuel, kom det alligevel som en overraskelse for ham selv, understreger han.
– Det var mega underligt, fordi jeg havde slet ikke regnet med det overhovedet, siger han og uddyber.
– Hjemme i Danmark har jeg rigtig mange muslimske venner, så de tanker om den nye side lå fjernt fra mig – det var ikke noget, jeg tænkte på. Men i villaen blev jeg spurgt ind til det flere gange, da jeg sad i sync (når han blev interviewet dernede foran et kamera, red.). Jeg sagde i starten, at det slet ikke er mig det her (at være til fyre, red.), men så længere henne i programmet stillede de igen spørgsmålet.
Efter flere gange at få spørgsmålet og at have talt med produktionsfolkene løbende om sin seksualitet i flere timer, følte han omsider han var klar til at åbne op.
– Folkene fra programmet har hjulpet mig meget med at finde den side af mig, fordi jeg fik stillet sådan nogle spørgsmål, jeg aldrig har stillet mig selv. De har været med til at åbne den her proces, som jeg måske for længst burde have indset. De har hjulpet mig rigtig meget, og jeg takker dem… For mig har det været en lang proces
Mens han var i Alanya i forbindelse med Fristet valgte han kun at fortælle om det til et par af de andre deltagere. De resterende måtte han derfor fortælle sandheden, da han var kommet tilbage til Danmark.
Værre var det imidlertid at skulle tale med sin familie om det. Noget han endnu ikke har fået gjort, selv om han har været i Danmark i adskillige måneder, og selv om han i mellemtiden har åbnet op om sin seksualitet på landsdækkende tv.
– Jeg har ikke snakket med mine forældre endnu. De kan ikke lide programmet, men min mor ser det, så hun har set mig tale om det, fortæller den 24-årige aarhusianer, hvis forældre flygtede fra Vietnam til Danmark under Vietnam-krigen.
– Jeg har altid tænkt, det var forkert (at være til fyre, red.). Mine forældre er meget religiøse (buddhister, red.) og gammeldags. De går meget op i meditation og religion. Min mor har altid ønsket sig at få børnebørn i en tidlig alder.
Han har dog på fornemmelsen, at netop hans mor vil tage det bedre end hans far.
– Min mor sagde forleden; “hmm, du nusser meget med fyrene, og du får fyrene til at nusse dig.” Hun spurgte; “hvordan kan det være, det er de pæne fyre, du får til det?… Hun synes, Rune er totalt sød og en pæn fyr og sådan noget… Så jeg tror, min mor vil komme til at tage det pænt, men jeg er lidt nervøs for, hvordan min far vil tage det.
Sy har dog allerede forsøgt at tale med sin 22-årige lillebror om det.
– Han er en modsætning til mig – man kan kalde ham en gangster-/hip hop-fyr – sådan en rigtig bad ass… Han kan ikke forstå det. Vi har faktisk valgt ikke at snakke om det.
Selv vil Sy Lee hverken kalde sig hetero-, bi-, homoseksuel eller lægge sig i nogen form for kategori, når det gælder seksualitet.
– Jeg er ingen af delene. Jeg har aldrig været sammen med en fyr før, fortæller reality-deltageren, der havde sin seksuelle debut som 19-årig.
– Jeg ser bort fra kønnet. Jeg ser på personligheden. Jeg vil ikke sætte finger på, hvad jeg er i dag – det er meget nyt… Hvis jeg finder ud af, jeg kun er til fyre, må jeg tage den derfra – jeg kan ikke med sikkerhed sige, hvordan jeg vil tackle det. Jeg vil stadig gerne have en familie og børn.
AF KRISTIAN HANSEN / STARLOUNGE

   

1 kommentar

  • Hi Hi,First off whenever you use a phone card to call a cell phone the rates are awlays higher. And calling Belize is expensive to start off.If you really want to get the most minutes out of your phone card see if he can get to a telephone land line.Otherwise I recommend phone card company I use all the time, its called Speedy Pin. You can check out a review of the company from the link. They are the only phone card company with 100% Guarantee.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde alt for at komme i finalen!